Vi firade Emelies födelsedag med en picknick på stranden och avslutade sedan med en Parfotografering på Rigeleije strand. Trots att vädret inte var det bästa när vi kom så vände det tills vi skulle fotografera och blev riktigt skönt. Jag brukar normalt göra dessa fotograferingarna på den andra delen av stranden, men eftersom där var många människor så valde vi en annan del – som visade sig vara ännu bättre!

De hade en rolig stund med en massa bus och lekar.

Före en fotografering får alltid paren svara på lite frågor och utifrån dessa svaren försöker jag styra fotosessionen så att den blir så personlig som möjligt. Ett av svaren från Dennis gav mig då idén att han kunde bjuda upp Emelie till dans och det gjorde han gärna. Emelie var helt oförberedd på detta och det blev många härliga bilder.

Kvällen avslutades med att Emelie läste upp ett kärleksbrev/dikt som hon skrivit.

Det blir nu fina bilder att pryda väggarna i deras första gemensamma lägenhet. Bilder som kommer att påminna dem om den härliga kvällen på stranden och deras starka känslor för varandra.

Alla bilder i fullstorlek ser ni HÄR och filmen kommer längst ner i inlägget.

Här kan ni se deras film!

[embedplusvideo height=”283″ width=”450″ editlink=”http://bit.ly/1VGHmtY” standard=”http://www.youtube.com/v/Trh7GCDTVog?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=Trh7GCDTVog&width=450&height=283&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=1&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9967″ /]

Parfotograf i Kristianstad Skåne specialicerad på känslosamma bilder med hjälp av Momentdesign.