Över tiden och i vardagens slentrian ebbar ibland passionen och flamman  av kärleken bort i våra hektiska scheman med arbete, hem och barn. Vi glömmer ibland bort att vårda vad som är mest betydelsefullt – den djupa och innerliga kärleken. Var med om en känslostormande upplevelse, spendera magiska ögonblick tillsammans då ni återupplever känslorna ni hade när ni först blev förälskade. En fantastisk upplevelse fylld med skratt, tårar och ord som ofta inte blir sagda annars. Ett djupt ögonblick av samhörighet som får dig att minnas varför du blev kär i din partner från allra första början och att dessutom fånga det på bild så att ni aldrig ska glömma det igen! 

Istället för att posera stelt och le mot kameran kommer jag att leda er igenom fotosessionen med olika frågor och uppgifter. Ni kommer att ha fokus på varandra och inte på kameran, och ni kommer helt att glömma bort tid och rum.

”När jag berättade för min sambo att vi skulle göra en beloved fotografering bara han och jag var han först ganska skeptiskt. Han undrade vad det skulle vara bra för att ha massa foton på bara oss utan vår dotter. När dagen kom för fotograferingen var han fortfarande ganska skeptiskt och jag undrade hur detta skulle gå jag ville ju så gärna ha foton på bara oss två. På Annikas inrådan valde vi att fotograferas på Riggeleije och efter denna upplevelsen kommer den stranden alltid ha en speciell plats i våra hjärtan!
Hela fotograferingen började med några lätta lekar som gav uttryck för mycket skratt och allt eftersom tiden gick lyckades Annika med hjälp av Moment Design vagga in oss båda två i en känslomässig trygghet. Utan att vi riktigt visste hur det gick till glömde vi bort att vi faktiskt höll på att fotograferas och såg bara varandra. Och dessa ögonblicken är fångade på bild!!! När vi fick se bilderna tittade vi flertalet gånger frågande på Annika och undrande när hon tagit just den bilden.
Idag bär vi med oss ett minne i våra hjärtan om en underbar stunt som bara är vår. För 2 timmar ägnade vi våra känslor bara till varandra något man är dålig på i vardagen. Som grädden på moset har vi allt fångat på bild och vi kan på så vis påminnas om den där känslan på Rigeleije en varm sommarkväll i augusti!
Tack Annika!”

Hanna & Kalle

Vem kan göra en parfotografering?

KÄRleks sessionen är till för ALLA par, vare sig ni är nyförälskade eller har varit ett par i 2 år eller 50 år.

Under en fotosession kan du förvänta dig

Skratt (mycket)
Tårar (kanske några)
En djup kärlek för din kära
Minnen du inte visste att du hade
Nya upptäckter om din partner som du inte visste om
Ord som kanske aldrig blivit sagda
Äkta leenden och äkta känslor från riktiga upplevelser!

Hur går det till?

Jag vill gärna lära känna er lite bättre för att kunna göra sessionen så personlig som möjligt. En tid före fotosessionen kommer ni därför att få svara på några frågor och få en del uppgifter att utföra.
Tillsammans väljer vi ut en plats för sessionen, en plats som har betydelse för er för att kunna skapa ännu mer magi. Vi spenderar sedan 1-2 roliga och händelserika timmar tillsammans. Jag kommer att leda er genom lekar och frågor som hjälper er att samspela med varandra på ett avslappnat sätt.

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.
På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.
Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Fotograferingen kostar 900 kr och milersättning tillkommer vid resa mer än 2 mil utanför Tollarp.
Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.
Det finns vanliga förstoringar, FineArt bilder, Artplates och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar. De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen.