Bröllopsfotografering

Planerar ni Bröllop?

Det är många delar som ska förberedas, lokaler ska bokas, tema och styling ska hittas på, mat ska planeras, den perfekta klänningen och den fantastiska ringen ska hittas! När den perfekta dagen sedan är förbi och vardagen tar över är minnena det som finns kvar. Ni vill komma ihåg fjärilarna i magen, ögonkasten, skratten och de små ögonblicken som ni kanske till och med missade. För att spara minnena år från år så är det viktigt att investera i en bröllopsfotografering.

Guidning

Det är många som känner sig obekväma framför kameran. Istället för att posera stelt och le mot kameran kommer jag att leda er igenom fotosessionen med olika frågor och uppgifter. Ni kommer att ha fokus på varandra och inte på kameran, och ni kommer helt att glömma bort tid och rum. 

”När jag berättade för min sambo att vi skulle göra en beloved fotografering bara han och jag var han först ganska skeptiskt. Han undrade vad det skulle vara bra för att ha massa foton på bara oss utan vår dotter. När dagen kom för fotograferingen var han fortfarande ganska skeptiskt och jag undrade hur detta skulle gå jag ville ju så gärna ha foton på bara oss två. På Annikas inrådan valde vi att fotograferas på Riggeleije och efter denna upplevelsen kommer den stranden alltid ha en speciell plats i våra hjärtan!

Hela fotograferingen började med några lätta lekar som gav uttryck för mycket skratt och allt eftersom tiden gick lyckades Annika med hjälp av Moment Design vagga in oss båda två i en känslomässig trygghet. Utan att vi riktigt visste hur det gick till glömde vi bort att vi faktiskt höll på att fotograferas och såg bara varandra. Och dessa ögonblicken är fångade på bild!!! När vi fick se bilderna tittade vi flertalet gånger frågande på Annika och undrande när hon tagit just den bilden.
Idag bär vi med oss ett minne i våra hjärtan om en underbar stunt som bara är vår. För 2 timmar ägnade vi våra känslor bara till varandra något man är dålig på i vardagen. Som grädden på moset har vi allt fångat på bild och vi kan på så vis påminnas om den där känslan på Rigeleije en varm sommarkväll i augusti!

Tack Annika!”

 

Hanna & Kalle

Efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favoritfoton och och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Vad kostar det?

Porträtt 1-2 timmar 3000 kr

Porträtt & Vigsel 3-4 timmar  5000 kr

 

Priset inkluderar konsultation, fotosession, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns vanliga förstoringar, FineArt bilder, Artplates och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.