Madeleine & Markus eller M&M som de kallas gav mig förtroendet att som bröllopsfotograf få föreviga sin stora dag. En dag som de kommer att minnas med glädje och värme precis som alla närvarande gäster.

Madeleine började morgonen på salong Tova med håruppsättning och sminkning tillsammans med sin tärna – bästa vännen Hanna.

I den fantastiskt vackra medeltidskyrkan i Gärds Köpinge  väntade sedan familj och vänner men framför allt blivande maken Markus som inte sett sin vackra brud före vigseln. Prästen som känner bruden sedan hennes ungdom höll en väldigt personlig och varm vigselakt.

De åkte sedan iväg i en De Soto till fotografering vid Ekenabben och vidare till festlokalen vid Näsby Gård där gästerna väntade.

Lokalen var vackert smyckad med murgröna och brudslöja och det var också vitt och grönt som var färgtemat för dagen. Stämningen under kvällen var väldigt glad och uppsluppen och det var många glada skratt runt borden.

Talen, sångerna och lekar avlöste varandra och efter tårtan var det dags för brudparet att beträda dansgolvet för den traditionella brudvalsen.

Tack för att jag fick vara med er under hela er dag och stort  lycka till med ert framtida liv som man och hustru!

Bröllopsfotograf Lovemoments by Any-photo Annika Nyberg Tollarp Kristianstad Åhus Skåne