Så mycket kärlek!!!

Jag har följt Hanna & Kalle under ett par år och träffat dem flera gånger för att fotografera deras lilla dotter och hela familjen.

Nu var det dags för bara Hanna & Kalle – 2 fantastiskt vackra människor  – både på utsidan och insidan.

Vi hade 2  härliga timmar tillsammans på stranden och jag fick uppleva hur de efter lite lekar bara hade ögon för varandra – och glömde bort att jag var närvarande.

Hannas text säger det mesta om deras upplevelse…

När jag berättade för min sambo att vi skulle göra en beloved fotografering bara han och jag var han först ganska skeptiskt. Han undrade vad det skulle vara bra för att ha massa foton på bara oss utan vår dotter. När dagen kom för fotograferingen var han fortfarande ganska skeptisk och jag undrade hur detta skulle gå jag  – ville ju så gärna ha foton på bara oss två.

På Annikas inrådan valde vi att fotograferas på riggeleije och efter denna upplevelsen kommer den stranden alltid ha en speciell plats i våra hjärtan! Hela fotograferingen började med några lätta lekar som gav uttryck för mycket skratt och allt eftersom tiden gick lyckades Annika med hjälp av beloved konceptet vagga in oss båda två i en känslomässig trygghet. Utan att vi riktigt visste hur det gick till glömde vi bort att vi faktiskt höll på att fotograferas och såg bara varandra. Och dessa ögonblicken är fångade på bild!!! När vi fick se bilderna tittade vi flertalet gånger frågande på Annika och undrande när hon tagit just den bilden.


Idag bär vi med oss ett minne i våra hjärtan om en underbar stund som bara är vår. För 2 timmar ägnade vi våra känslor bara till varandra något man är dålig på i vardagen. Som grädden på moset har vi allt fångat på bild och vi kan på så vis påminnas om den där känslan på rigeleije en varm sommarkväll i augusti! Tack Annika!

Parfotograf i Kristianstad Skåne specialicerad på känslosamma bilder med hjälp av Momentdesign.